LogicInspect

Stapels handgeschreven inspectieformulieren die nauwelijks leesbaar zijn. Het is de nummer één ergernis van vele facilitair managers. Ondanks de beschikbare software voor het identificeren van handschriften worden er dagelijks nog vele ‘papieren’ inspectieformulieren handmatig ‘in de computer’ ingevoerd. Soms zelfs door anderen dan diegenen die de formulieren hebben ingevuld. Bij het handmatig of zelfs software-ondersteunt overzetten van formulieren is de invoerfoutmarge groot. LogicInspect daarentegen laat dienstverleners op de werkvloer met hun smartphone of tablet en app inspectiegegevens meteen digitaal online aanleveren. Voordeel is dat er geen inspectieformulieren kwijt kunnen raken.

De inspectiegegevens worden door de software van LogicInspect geanalyseerd. Een rapport op basis van die analyse wordt zo betrouwbaar als mogelijk opgesteld. Dit lijkt makkelijker dan het is. Over een bepaald inspectie-onderwerp of over de status van de zaken die in het inspectierapport beschreven staan heb je toch vaak een eigen visie. Een goed rapport begint met de vaststelling van het doel van het rapport. De facilitair manager laat immers inspecteren om iets aan de weet te komen. Om tot analyse te komen, zal men eerst vragen moeten stellen. De vragen die tot het uiteindelijke inspectierapport leiden moeten helder gesteld worden en betrouwbaar worden beantwoord. Op uw pc stelt u vooraf eenvoudig vragenlijsten samen. LogicInspect gebruikt vragenlijsten als meetinstrument en daarom is het belangrijk dat elke vragenlijst van zeer goede kwaliteit is. 

  • de vragenlijst moet meten wat u wilt dat hij meet
  • de vragenlijst dient eenduidig te zijn, niet voor meerdere uitleg vatbaar
Dankzij de krachtige analysetools is het maken van rapporten met LogicInspect slechts een kwestie van een muisklik. Met één klik op de knop worden de gegevens geanalyseerd en rolt er een duidelijk rapport uit de software. U heeft zo heel eenvoudig uw inspectie uitgevoerd en verwerkt.
Tijdens de inspectie worden feiten verzameld, deze worden getoetst aan de door u vastgestelde normen en tenslotte kan er een oordeel gevormd worden. Het rapport zal inzicht geven of een afwijking een incident is of gevolg van een structurele tekortkoming.

Met LogicInspect is inspecties verrichten makkelijker, sneller én met behoud van de juistheidscriteria. Daarnaast kan bij elke vraag eenvoudig een foto of video, gemaakt met de smartphone, worden toegevoegd. Dit wordt automatisch verwerkt in het rapport.

Ook heel handig is het overzichtelijke dashboard. Hiermee plant u eenvoudig uw werkzaamheden en ziet u in één oogopslag de status van uw inspecties. De software is custom made en dus naar uw wensen vorm te geven en in te richten.

Klik voor promotie video van LogicInspect

Wilt u meer weten van LogicInspect, dan kunt u contact opnemen via robert.krook@all-cs.nl of +31653865265.


Copyright © 2019 All-CS B.V. All rights reserved.
Privacy policy Disclaimer Algemene voorwaarden
Laatste wijziging : 12-08-2019