Diensten

Ons doel voor uw organisatie is innovatie op de werkplek of afdeling ten behoeve van de verbetering van de productiviteit en efficiency en beter laten sluiten op de doelstellingen van de organisatie door digitaliseren en automatiseren van de werkplek of afdeling.

In onze methodiek onderscheiden wij ons door gebruik te maken van de Bottom-Up benadering in plaats van de Top-Down benadering hetgeen inhoudt dat wij altijd vanuit de werkplek of afdeling werken in plaats vanuit de top van de organisatie.

Dit doen wij in drie opeenlopende stappen of processen namelijk analyseren op de werkplek of afdeling  (het creatieve proces), uitwerken van een mogelijke IT-oplossing in het geval zogenaamde bottlenecks (het overgangsproces) en realiseren van de mogelijke IT-oplossing (het uitvoerende proces).

Zoals aangegeven beginnen wij in het creatieve proces met het analyseren van de zogenaamde probleemsituaties of bottlenecks op een werkplek of afdeling. Met het identificeren van de probleemsituatie(s) proberen wij dan ook een logische voorstelling te maken welke mogelijkheden er zijn indien er oplossing voor de probleemsituatie zou zijn. Tot de mogelijkheden zou dan o.a. kunnen behoren minder FTE’s die nodig zijn, gegevens die worden gedigitaliseerd kunnen die voor andere systemen kunnen worden gebruikt en kan de voortgang van een doelstelling binnen een organisatie met een oplossing worden bepaald.

In het overgangsproces bieden wij een uitwerking van de IT-oplossing. Na deze stap heeft u altijd nog zelf de mogelijkheid om het IT-systeem zelf te realiseren of eventueel door ons te laten realiseren.

In het uitvoerende proces wordt het IT-systeem gerealiseerd door u zelf of eventueel door ons. Wij zijn een totaal leverancier dus naast het IT-systeem bieden wij ook eventueel de bijbehorende hardware zoals bijvoorbeeld mobiele en/ of afdruk apparatuur aan. Mocht u zelf of door derden het IT-systeem realiseren, kunnen wij altijd nog van dienst zijn het project (ook technisch) te begeleiden.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen via contact@all-cs.nl.


Copyright © 2019 All-CS B.V. All rights reserved.
Privacy policy Disclaimer Algemene voorwaarden
Laatste wijziging : 29-12-2018