IDA-7

Veel organisaties die op een zeker moment tot besef komen dat hun producten niet meer concurrerend zijn en bijbehorende diensten in de afgelopen periode steeds minder worden afgenomen, zullen overgaan tot een noodzakelijke actie om te gaan innoveren.

Een veel gemaakte fout in de praktijk is dat de organisaties dan direct de probleemgevallen aanpakken en door bepaalde bedrijfsprocessen snel te automatiseren hopen dat de kosten kunnen worden verlaagd. Winstgevendheid is dan ook vaak een tijdelijk effect in vele gevallen. Een bijkomend resultaat is dat er vaak te snel een oplossing wordt bedacht zonder verder na te denken over welke andere (schaal) voordelen er behaald zouden kunnen worden. 

Innovatie keuze

We leven in een communicatie/informatie tijdperk en daarom vinden wij het ook belangrijk te kijken naar het digitaliseren van bedrijfsprocessen zodat de informatie die wordt gegenereerd ook gebruikt kan worden door andere belanghebbenden.

Natuurlijk gaat het uiteindelijk om een betere positie te hebben dan je concurrenten in de markt, maar er zijn veel extra mogelijkheden die blijven liggen waar eigenlijk niet veel investering voor nodig is.

Voor al onze projecten hebben wij als organisatie conform het IDA-7 model ons gericht op de drie doelstellingen van IDA-7 model, namelijk op innoveren van producten en diensten, digitaliseren van bedrijfsprocessen en het automatiseren van bedrijfsprocessen.

We hebben bewust gekozen voor deze drie doelstellingen omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit ook de doelstellingen van veel organisaties zouden moeten zijn om weer competitief te worden met de concurrent en zelfs beter zijn. Wij willen voor de klanten meer dan alleen de snelle oplossing om op korte termijn een probleem op te lossen. Per doelstelling beschrijven wij onze filosofie inclusief onze diensten die wij kunnen aanbieden om een goede oplossing te bieden.

In het kort geven wij ook weer wat het IDA-7 model voor onze organisatie inhoudt.

Totaal proces


We hebben onderdelen van het IDA-7 model verder uitgesplitst in IDA-7 Innoveren, IDA-7 digitaliseren, IDA-7 automatiseren en IDA-7 implementeren. Zie hiervoor bijbehorende pagina’s op deze website.

Copyright © 2019 All-CS B.V. All rights reserved.
Privacy policy Disclaimer Algemene voorwaarden
Laatste wijziging : 31-08-2018