Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze organisatie heeft ruim 25 jaar ervaring in het innoveren van bedrijfsprocessen door analyseren, ontwikkelen en onderhouden van automatiseringssystemen in de meeste branches en vakgebieden zoals o.a. industrieel, horeca, handelsonderneming, gemeenten, logistiek, detachering, administratie, E-Commerce en algemene zakelijke dienstverlening.

Zo hebben wij in het verleden een grote bijdrage geleverd aan diverse grote innovaties op het gebied van o.a. beveiliging van gebouwen, registratie van wettelijk verplichte inspecties, volledig geautomatiseerde parkeergarages, volledige geautomatiseerde registraties van orders bij de klant die direct worden doorgegeven aan logistieke systemen om direct uit te kunnen leveren, werkvloer automatisering, optimalisatie van logistieke processen voor een optimale logistiek in de keten.

Wij kunnen u gedeeltelijk of geheel ondersteunen in alle stappen van het softwareontwikkeling proces van analyse tot en met realisatie en implementatie van een compleet IT-systeem:

De volgende IT-diensten kunnen wij u aanbieden:

Advisering in softwareprojecten. Heeft u de intentie om bepaalde processen binnen uw organisatie geheel of gedeeltelijk te automatiseren en u wilt hierbij professioneel advies, dan kunnen wij op basis van onze ervaring u dit aanbieden voordat u een ontwikkelingstraject ingaat die uiteindelijk veel meer geld kost dan is gepland.

Wij ontwikkelen complete IT-systemen op maat die geïntegreerd kunnen binnen uw ERP (=administratieve) systeem. Hiermee heeft u altijd de perfecte oplossing binnen uw organisatie.

Naast het adviseren en ontwikkelen van uw IT-systemen kunnen wij ook uw begeleiden in een IT-ontwikkelingstraject om serieuze problemen voorkomen en binnen het budget te blijven.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, dan kunt u contact opnemen met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Copyright © 2018 All-CS B.V. All rights reserved.
Privacy policy Disclaimer Algemene voorwaarden
Wijziging : 28-08-2018